Home Forums Support Widget Support EasyBlog can't upload images…http error: error

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Simon
    Participant
    Post count: 4
    #45586 |

    Hi, a previous post only a few days ago had this error, solution was dealt with privately, any chance you could let us know what this might be and how to solve this as it would seem I’m not the only one?
    I’ve tried the basepath thing with www and without www, no joy. On a separate, and probably related note, sometimes thumbnails don’t show.

    Thnaks
    Simon

    responsive-muse
    Keymaster
    Post count: 277
    #45644 |

    Hi Simon,

    That error can be caused by different issues. Basepath could be wrong or your server has non standard file paths.

    You can share your URL with us so we can check it.

    Thanks,

    Simon
    Participant
    Post count: 4
    #45818 |

    Yes, URL is http://urmstonprimary.com/children.html – lots of different blogs stemming from that page.

    Also issues here are with people using ipad to add images, throwing errors – though desktop PCs seem to work. Using the share function on an ipad show the picture for a second before either showing an error or a small box with a question mark.

    Thanks

    responsive-muse
    Keymaster
    Post count: 277
    #45891 |

    Hi Simon,

    Thank you very much for providing the link. We have checked it and we don’t see any current issues with your blog. We hope that it was a temporary problem.

    Regarding the tablet issues, the control panel is meant to be used in desktop so it could be normal to experience some issues in tablet.

    Regards,

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.